Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-0

 Δυνατό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και πολλές φάσεις έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα και των δύο ομάδων, αλλά και τις πολλές φάσεις εκατέρωθεν κάτω από τα δοκάρια των εστίων.
Μόλις στο 3’ αστόχησε ο Μάινος με ένα σουτ μετά από ένα φάουλ που κέρδισε ο Lleshi.

Στο 11’ η ευκαιρία του Απόλλωνα να ανοίξει το σκορ πέρασε ανεκμετάλλευτη και στην αντεπίθεση αυτής της φάσης, ο τερματοφύλακας κατάφερε και έδιωξε την μπάλα άουτ μετά το πλασέ του Τσιούλη.
Τρία σουτ του Μάινου στα επόμενα δέκα λεπτά έφυγαν άουτ και στο 35’ ο Παπαδήνας με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ.
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων. Στο 46’ και 50’ ο Απόλλωνας με δύο ευκαιρίες απείλησε το τέρμα των γηπεδούχων, στο 59’ ο Μάινος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 75’ η ίδια σκηνή με τον Τσιούλη μετά από σουτ να φεύγει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το 1ο γκολ για τον Ολυμπιακό, ήρθε στο 78’,  με το εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη μετά από την ανατροπή του Κουμπουλή μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Το 2ο γκολ στο 80’, ήταν αυτογκόλ του Μιχαηλίδη που προσπαθώντας να αποκρούσει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα.
Το παιχνίδι τελείωσε μ’ αυτό το σκορ.
Πολύ καλό το τρίο των διαιτητών, σφύριξε σωστά παρακολουθώντας από κοντά όλες τις φάσεις.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Lleshi Alfred, Μπλιάτκας Στέργιος, Τσιούλης Δημήτρης.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...