Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-1

Με πολλές και άκρως σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ του, αφού τρεις βασικοί παίκτες είναι τιμωρημένοι και ένας εκτός Ελλάδος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη σήμερα στο γήπεδο της Ραχιάς, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ποντίων Βέροιας.
Δείχνοντας χαρακτήρα, πυγμή και θέληση για την νίκη, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας δίκαια τον αγώνα, μιας και είχαν την  υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 63’ ο Lleshi με εύστοχο, δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Ολυμπιακός είχε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσαούσι, τον Τσιούλη και τον Ιωακειμίδη, όπως και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν στερήθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Η ΑΕΠ σκόραρε στο 92' όμως ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί τους Πόντιους για την πολύ ζεστή φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Από τις πολύ καλές διαιτησίες του πρωταθλήματος, ο ρέφερι και οι δύο βοηθοί του, αυτή την Κυριακή, κατάφεραν να διαιτητεύσουν δίκαια το παιχνίδι.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Lleshi Alfred, Τσιούλης Δημήτρης, Μήτσικας Τάσος, Κοκκοφειάδης Αβραάμ.

Την επόμενη Κυριακή, 07/02/16, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στην έδρα του τον Νηρέα Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μώκας(51’ Τσαούσι), Μπλιάτκας(90’ Σαρμπίνος), Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος(46’ Κοκκοφειάδης), Lleshi, Τσιούλης

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ιωαννίδης, Δερμιτζάκης, Πουλιόπουλος, Καραγιάννης, Αποστόλου, Θεοδωρίδης Α.(77’ Γκάλτσιος), Κανδυλίδης, Πετρούσης, Τσαβάρας(65’ Σιούτης), Σβαρνογιαννόπουλος(85’ Κουτσιώνης), Θεοδωρίδης Δ.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...