Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ, ΣΤΟΧΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ASS ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Την περασμένη Τρίτη, επισκέφθηκαν την Νάουσα και την σχολή της Arsenal Soccer School, ο διευθυντής των Arsenal Soccer School σε Ελλάδα και Κύπρο, κ. Γιώργος Τόλιας και ο τεχνικός διευθυντής της, κ. Λάκης Παπαιωάννου.
Η συνάντηση έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με την διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας και τους υπεύθυνους της σχολής. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν οργανωτικά τη σχολή, έγινε ο απολογισμός του περασμένου έτους λειτουργίας και σχεδιάστηκε ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και εν μέρη η τακτική όλου του ομίλου, από την σχολή και τα μικρά τμήματα, μέχρι και το αντρικό τμήμα.
Το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σε προσεχή ανάρτηση, αφού αποφασιστούν και κλειδώσουν οι ημερομηνίες.
Και για φέτος, οι προπονητές της σχολής θα είναι οι ίδιοι, αφού όλοι τους έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να προπονούν μικρούς ποδοσφαιριστές. Κουμπουλής Νίκος, Τσιούλης Δημήτρης, Μήτσικας Παρμενίων, Γρηγορίου Αντώνης.                                                     
Αποφασίστηκε για τον Αύγουστο, ένα ενδιαφέρον προπονητικό Camp-Trial, με ολόκληρο το κλιμάκιο των υπευθύνων της Arsenal, απαρτίζονται από τον Διευθυντή του Δικτύου, τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Άγγλο προπονητή, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων με σκοπό την δημιουργία τμήματος τερματοφυλάκων, με αντίστοιχο προπονητή.
Σχεδιάστηκε από τώρα κιόλας, για την επόμενη Άνοιξη, ένα μεγάλο τουρνουά, με τη συμμετοχή των σχολών της Arsenal Soccer School, από όλη την Ευρώπη και την Κύπρο. Μία τεράστια κίνηση για την πόλη μας, η οποία θα κλιθεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμο από όλα τα Βαλκάνια και όχι μόνο.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της αντρικής ομάδας, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 1 Αυγούστου, με την προσθήκη πλέον νέων και πρωτοποριακών τεχνικών μεθόδων, καθώς και ειδική προετοιμασία για τους τερματοφύλακες, στα πλάνα του προπονητή, που και φέτος θα είναι ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης με βοηθούς τους Νίκο Κουμπουλή και Δημήτρη Τσιούλη.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, συνεχίζει την πορεία του με την ίδια φιλοσοφία που έχει εδώ και χρόνια και με το ίδιο σχήμα στη διοίκηση, πλαισιώνοντας την ομάδα με νέους, ικανούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, χωρίς τυμπανοκρουσίες και δηλώσεις. 
Οι αποχωρήσεις και οι ενσωματώσεις θα ανακοινωθούν όταν πια θα γίνουν και επίσημα. 

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ολυμπιακός Νάουσας ανακοινώνει πως θα δημιουργήσει φέτος παιδικό τμήμα και θα πάρει μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα, πάντα με στόχο την καλή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, εντάσσοντας τους μέσα στο προπονητικό πρόγραμμα της Arsanal. Ο στόχος είναι να υπάρξουν όλες οι βαθμίδες μέσα στον όμιλο, έτσι ώστε οι μικροί αθλητές να έχουν μια επιτυχημένη πορεία από όλα τα στάδια προπόνησης και ηλικίας. Από τα Bambini, μέχρι το αντρικό τμήμα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...