Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ CAMP-TRIAL ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp-trial ανίχνευσης ταλέντων, της σχολής ποδοσφαίρου της Arsenal Soccer School Νάουσας που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, το τετραήμερο 19-22 Αυγούστου.
Σύσσωμο το κλιμάκιο των Arsenal Soccer School της Ελλάδας και Κύπρου, κύριοι Τόλιας Γιώργος (Διευθυντής των σχολών της Arsenal), Παπαιωάννου Λάκης (Σκάουτερ και τεχνικός διευθυντής της Arsenal) και ο Άγγλος προπονητής πτυχιούχος των σχολών της Arsenal James Oyesola παραβρέθηκαν στο camp, για να μεταδώσουν γνώσεις και συνεργαζόμενοι με τους προπονητές της σχολής Κουμπουλή Νίκο, Γρηγορίου Αντώνη και Τσιούλη Δημήτρη, έδωσαν στα παιδιά την καλύτερη ποδοσφαιρική εκπαίδευση που θα μπορούσαν να έχουν ως εμπειρία πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τα παιδιά που ξεχώρισαν θα παρακολουθήσουν το πρώτο Advanced development program (πρόγραμμα ταλαντούχων παιδιών) της Θεσσαλονίκης, στα τέλη Σεπτεμβρίου και κάποια από αυτά θα καλεστούν και στην Αθήνα στα επόμενα Advanced.
Κάθε παιδί θα παραλάβει ξεχωριστά και ηλεκτρονικά μια προσωπική αξιολόγηση για την επίδοσή του από τον Άγγλο προπονητή, η οποία θα βοηθήσει τον αθλητή να δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο και να βελτιώσει τον εαυτό του πάνω στην τεχνική του ποδοσφαίρου.
Ήταν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά τετραήμερο, με όλους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τα παιδιά να το διασκεδάζουν και να θαυμάζουν το άθλημα μπαίνοντας στο παιχνίδι καθημερινά με μεγαλύτερη ανυπομονησία.
To camp που θα έχει την μορφή “training” θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς για τους αθλητές της σχολής της Νάουσας, με την επίσκεψη του Λάκη Παπαιωάννου, ο οποίος φέτος θα επισκεφθεί τη σχολή τέσσερις φορές.


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...