Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ

Το τρίτο κατά σειρά επίσημο φιλικό του παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα, φιλοξενούμενος από το Ροδοχώρι και αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ, μια ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία.
Οι προπονητές του Ολυμπιακού έκριναν το παιχνίδι ικανοποιητικό για την ομάδα, τονίζοντας πως είμαστε ακόμη στην αρχή και δεν θα πρέπει να βγάζουμε αβίαστα συμπεράσματα.


Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, στις 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στην ομάδα της Μαρίνας.

(Πρέπει να επισημανθεί για πολλοστή φορά, πως στα τέσσερα χρόνια ασχολίας με τον Ολυμπιακό Νάουσας και την σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, η φιλοσοφία της διοίκησης παραμένει η ίδια και δεν ασχολείται με σκορ στα φιλικά παιχνίδια, στα διπλά, ακόμα και στο μίνι ανεπίσημο πρωτάθλημα της σχολής. Τα σκορ αναφέρονται με λεπτομέρειες και σκόρερς μόνο στα επίσημα παιχνίδια της αντρικής ομάδας και του παιδικού πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί πιστεύει πως κανένα σκορ ενός φιλικού-πειραματικού-δοκιμαστικού παιχνιδιού, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και την φετινή σεζόν με γνώμονα πάντα την καλύτερη λειτουργία ομάδας και σχολής, προσθέτοντας πως το blog του Ολυμπιακού Νάουσας δεν είναι δημοσιογραφικό. Είναι ο δικτυακός χώρος της ομάδας και της σχολής που σκοπό έχει την παρουσία του ομίλου στο διαδίκτυο, μεταφέροντας ειδήσεις, σχόλια, απόψεις και όχι μόνο). 











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...