Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-8

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του αγώνα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, αποτελούμενη από νέα παιδιά, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, με μεγάλους στόχους και μπάτζετ, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές γεμάτους εμπειρία προερχόμενους από τα μεγάλα «σαλόνια» των γηπέδων, η οποία μπορεί να σταθεί άνετα ακόμα και στην Γ’ Εθνική. 

Ο Ολυμπιακός Νάουσας, δεν μπόρεσε να μην καμφθεί και έχασε τον αγώνα δεχόμενος 8 γκολ, παίζοντας νωθρά και φοβισμένα, χωρίς να μπορέσει καν να πιάσει τον στόχο του πρώτου παιχνιδιού, ο οποίος ήταν το ελεύθερο παιχνίδι και το πάθος για μια καλή εμφάνιση.
Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν από τους εξής παίκτες: 14’, 33’, 39’, 63’, Ποτουρίδης. 15’, Πετκάκης, 43’, 75’, 80’, Κίτσας. 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσέλιος, Μήτσικας. 
Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17/09/16, στην έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Μπλιάτκας, Παπαλεξίου, Κώτελης(77’ Γκουντάρας), Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος, Γαλανός, Τσέλιος, Κωνσταντινίδης(46’ Παπαλεξίου Μ.), Μάινος(57’ Ζιαμπάκας)

ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ιωακειμίδης, Τασίδης, Πετκάκης, Σερμπίνης(46’ Αθανασιάδης), Συμπεθέρης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος, Πατατούκας(46’ Μηνούδης), Nasufi(57’ Σούρλας), Κίτσας, Κουκουράκης















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...