Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6-4 (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

Ένα ματς που τα είχε όλα ήταν το σημερινό ματς του κυπέλλου του Ολυμπιακού Νάουσας, κόντρα στην νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Α.Ε.Π. Βέροιας, στο γήπεδο της Ραχιάς.
Γκολ, πολλές ευκαιρίες, όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, παράταση, πέναλτι.
Το σκορ άνοιξε στο 1ο μόλις λεπτό από την πλευρά των γηπεδούχων ο Καφετζής και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το 76’ όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας, μετά από αλλεπάλληλες ευκαιρίες χωρίς ευστοχία, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Ιτσκάρα και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Το 2-1 έγινε και πάλι με τη σέντρα της παράτασης με τον Καλλίνη από την πλευρά των Πόντιων Βέροιας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και για τα τριάντα λεπτά της παράτασης οι φιλοξενούμενοι κεραυνοβολούσαν την εστία των γηπεδούχων χωρίς αποτέλεσμα. Η ισοφάριση ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης, στο 122’ με τον Γαλανό.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, όπου ο Ολυμπιακός αστόχησε σε δύο και η Α.Ε.Π. Βέροιας κατάφερε να πάρει την πρόκριση.
Τελικό αποτέλεσμα: 6-4.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Νάουσας για τον πρωτάθλημα ξεκινούν το Σάββατο, 10/09/16, στις 17.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στα Τρίκαλα.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Παρμενίων, Τσέλιος Αναστάσης, Κότελης Γεώργιος, Τούσιας Νικόλαος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσέλιος Κ.(46’ Μάινος), Τούσιας, Κότελης, Ιτσκάρας, Παπαλεξίου Ν., Παπαλεξίου Μ.(55’ Κωνσταντινίδης), Τσέλιος Α., Σαρακατσιάνος(65’ Καλαιτζίδης), Γαλανός.

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ: Καμπάς, Κιατικίδης, Τσιμόπουλος(46’ Καλλίνης), Honi, Θεοδωρίδης, Πουλιόπουλος, Καφετζής(46’ Σακελαρίου), Παναγιωτίδης, Ευθυμιάδης, Κωστογλίδης, Πετράκης(65’ Κουτσιώνης)







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...