Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ.

Η ατομική προπόνηση είναι πολύ σημαντική για έναν αθλητή και δεν αντικαθιστά ποτέ την ομαδική προπόνηση της ομάδας, βοηθά όμως έναν αθλητή να βελτιώσει ξεχωριστά πολλά διαφορετικά κομμάτια όπως τεχνική, ταχυδύναμη, αντοχή, εκρηκτικότητα, ταχύτητα σκέψης, αποτελεσματικότητα και ψυχολογία.

Το πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools στο αθλητικό μας κέντρο απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2005 έως επαγγελματίες αθλητές. Περιλαμβάνει ανάλογα με τις ανάγκες του αθλητή εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης βασισμένο πάνω σε δικές του ανάγκες.

 Tα χαρακτηριστικά του  Arsenal Soccer Schools Personal Τraining.
·         Ο προσωπικός προπονητής λαμβάνει υπ' όψιν του πολλές παραμέτρους που αφορούν τον ασκούμενο, όπως η ηλικία, τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά, η θέση του μέσα στο γήπεδο, η προπονητική του εμπειρία, τα ιδιαίτερα προσόντα ή οι αδυναμίες του και φυσικά η προσωπικότητα του αθλητή.
·         Ο προσωπικός προπονητής ασχολείται αποκλειστικά με τον μικρό αθλητή, κατανοεί τις ανάγκες του, προσαρμόζει και τροποποιεί σε κάθε προπόνηση τις ασκήσεις σύμφωνα με τη φυσική του κατάσταση, τις ανάγκες του και τα σημεία στα οποία χρειάζεται περισσότερη δουλειά.
·         Ο προσωπικός προπονητής επιτηρεί στενά και σε κάθε λεπτομέρεια τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και την εξέλιξη της προπόνησης, ενθαρρύνει και κινητοποιεί τον αθλητή έτσι ώστε να έχει άμεσα αποτελέσματα.
Η διάρκεια και ο προγραμματισμός των προπονήσεων θα καθοριστεί από τον προπονητή.

Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών των ατομικών προπονήσεων θα γίνει την Πέμπτη, 15/09/2016, στις 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχές και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της σχολής στο 6936231736, καθώς και άμεσα με τους προπονητές των ατομικών προπονήσεων. ( Κουμπουλής Νίκος: 6978347926, Γρηγορίου Αντώνης: 6972702813). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...