Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 1-3

Την πρώτη του καλή εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στον Ατρόμητο Διαβατού, και παρά την ήττα του με 1-3, κατάφερε να δείξει πολύ καλά στοιχεία και να παλέψει το ματς έτσι όπως πρέπει να το κάνει.
Ανοίγοντας το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μάινο έδειξε πως έχει πάθος και δύναμη να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ισοφάριση ήρθε στο 5’ με κεφαλιά του Κωστογλίδη και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο το σκορ με ένα  υπέροχο γκολ από τον ίδιο παίκτη στο 37’
Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός συνέχισε να δείχνει πάθος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το ματς και παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει. 
Το τελευταίο γκολ της συνάντησης επετεύχθη στο 59’ με σουτ του Τσολάκη. 


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Τσαμπούρης.

Την επόμενη Κυριακή, 09/10/16, η ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενείται στο γήπεδο της Βεργίνας παίζοντας με τον Μ.Α.Σ. Βεργίνας. 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης(50’ Παπαλεξίου Ν.), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Πετρίδης, Παπαλεξίου Χ., Γαλανός, Μάινος(60’ Βουδούρης), Ιτσκάρας(82’ Κωστόπουλος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ: Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Βοργιατζίδης, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Ζερδάλης(82’ Μηνάς), Παπαδόπουλος(70’ Ντουραχίδης), Τσιολάκης























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...