Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μ.Α.Σ. ΒΕΡΓΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 2-3

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μακριά από την έδρα του έκανε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Μ.Α.Σ. Βεργίνας, μια νεανική ομάδα που πάλεψε με πάθος για τη νίκη. 
Σαφέστατα καλύτερος ο Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές, στο 27’ με τον Ιτσκάρα, στο 30’ με τον Κατσαράκη και στο 45’ με τον Μπλιάτκα. 

Στο δεύτερο μισό, η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε και ο Μ.Α.Σ. αναγκάστηκε να βγει μπροστά και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο 69’ και στο 81’. 
Να σημειωθεί πως από την χθεσινή αποστολή του Ολυμπιακού έλειπαν 5 βασικοί ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσέλιος Κ., Ιτσκάρας, Κατσαράκης, Τσέλιος Α., Τσαμπούρης, 

Το επόμενο Σάββατο, 17/10/16, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται εντός έδρας με την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης(62’ Σαρμπίνος, 93’ Κωστόπουλος), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Γαλανός(53’ Βουδούρης), Μάινος, Ιτσκάρας, Τσιούλης, Μπλιάτκας

ΜΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ: Κούβαρος Α., Κούβαρος Ε., Γιαννακίδης, Θεοδώρου(46’ Γκόγκος), Αβετίδης, Χερίδης(46’ Σγούρος), Φραδέλος, Βοκο, Παυλίδης, Μιχαλόπουλος(75’ Μπέσιος), Αναστασιάδης




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...