Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1

Σε ένα πολύ δύσκολο τερέν, με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός Νάουσας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νάουσας σε ένα ντέρμπι-φωτιά, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, το Σάββατο το μεσημέρι.
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε δυνατό, γεμάτο πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους.
Η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, αφού πολλές φάσεις για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα. Το σκορ άνοιξε ο Καραμεταξάς για τους φιλοξενούμενους στο 71’ και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’ με τον Τσιούλη.

Σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Σπαθάκης, έσωσε την εστία του επιτυχημένα σε αρκετές δύσκολες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, που ο Αχιλλέας είχε και τις περισσότερες «θερμές» ευκαιρίες για γκολ, με έναν Ολυμπιακό να παίρνει φωτιά στο τελευταίο μισάωρο και να προσπαθεί να πάρει την νίκη με πάθος, κάτι που τελικά δεν ήρθε.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων, που αντεπεξήλθαν στον δύσκολο αγώνα, λόγω έντασης, αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών, χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μία κουβέντα, προσπαθώντας για το καλύτερο, προσφέροντας θέαμα και ζώντας το άθλημα, εν αντιθέσει με κάποιους ανθρώπους που αποκαλούν τον εαυτό τους φίλαθλο, αλλά έχουν την εντύπωση πως οι ομάδες τους ανήκουν και μπορούν να φερθούν με όποιον τρόπο αυτοί πιστεύουν μπροστά σε τόσο κόσμο που αποτελείται από ανθρώπους με ήθος, ηλικιωμένους, αλλά και μικρά παιδιά, αναστατώνοντας έναν ολόκληρο γήπεδο με την συμπεριφορά τους, η οποία θα πρέπει σιγά σιγά να απομονώνεται, αν θέλουμε να δούμε καλύτερες μέρες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο συλλόγων, για το ήθος και τη δύναμη να αντεπεξέλθουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης Παναγιώτης, Τσέλιος Κων/νος, Ιτσκάρας Νίκος, Τσιούλης Δημήτρης.

Το επόμενο Σάββατο 19/11/16, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται και πάλι στην έδρα τους, απέναντι στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης, Σαρακατσιάνος(90’ Κατσαράκης), Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Τσέλιος Κ., Μάινος, Γαλανός, Πετρίδης(71’ Ζιαμπάκας), Τσιούλης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Δημητρίου, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Κοσμάς, Μπράτσης, Γιάτσος, Καισίδης(61’ Στογιάννος), Carcu(68’ Σαμαράς), Κακούδης, Τσαλμάς(90’ Τουγγελίδης)




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...