Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 1-4

Την έλλειψη κάποιων έμπειρων παικτών, αλλά και τη «διάθεση» κάθε διαιτητή πληρώνει φέτος ο Ολυμπιακός Νάουσας, αφού ενώ διαθέτει παίκτες πολλά υποσχόμενους, δεν διαθέτει την εμπειρία που θα είχε με παίκτες «ψημένους» να διαχειριστεί την κάθε προκλητική συμπεριφορά ενός διαιτητή, ή τον χειρισμό ενός παιχνιδιού για να κρατήσει με μαεστρία το σκορ όταν το έχει.

Ηττήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου από την έμπειρη ΑΕ Χαριέσσας ενώ προηγήθηκε στο σκορ στο 14’ με τον Τσιούλη. Θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά αφού η απόδοση των παικτών των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δυστυχώς, με την κράτηση της μπάλας μέσα στα καρέ της για ένα τέταρτο τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης από τους φιλοξενούμενους ήρθε εύκολα στο 35’ και το επόμενο στο 42’, χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει την ευκαιρία λόγω πολλών παραγόντων να αντιδράσει.
Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, συν του ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φάνηκαν να μην θέλουν να παλέψουν το ματς. Το παιχνίδι έληξε με το ευρύ 1-4 υπέρ των φιλοξενουμένων.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας, Τσέλιος Κ., Ζιαμπάκας.

Λόγω της διακοπής των αγώνων του επόμενου Σαββάτου, δεν έχει γίνει γνωστό αν το πρωτάθλημα μετατεθεί για μία αγωνιστική αργότερα. Αν επικρατήσει αυτή η άποψη, ο Ολυμπιακός, στις 17/12/16, αγωνίζεται εκτός έδρας με την Επισκοπή.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης(46’ Μάινος), Σαρακατσιάνος, Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Τσέλιος Κ.(86’ Μπλιάτκας), Τσιούλης, Γαλανός(46’ Βλαχοδήμος), Πετρίδης, Ζιαμπάκας

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ: Ηλιάδης, Μπαμπουχίδης, Κρουσταλλάς, Σταμάτης, Ιωαννίδης, Κοτσογιάννης, Λύτης, Τουμαράς(80’ Δελητζάκης), Στογιάννης(60’ Φωτιάδης), Καρυπίδης, Γραμματικός(85’ Δάτσης). 








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...