Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6-0

Μια νέα προσπάθεια να σταθεί επάξια απέναντι στην πρώτη ομάδα της κατηγορίας έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας, στο γήπεδο των Τρικάλων Ημαθίας, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο στην έδρα του, μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα από τα γήπεδα.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ευρύ 6-0, μια ήττα που ήταν αναμενόμενη, βάζοντας τον Ολυμπιακό να προσπαθήσει τα μέγιστα στα επόμενα παιχνίδια παλεύοντας για την παραμονή στην κατηγορία.
Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο, εδραίωσαν την νίκη του Μέγα Αλέξανδρου, που καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε το «πάνω χέρι».


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Τσιούλης Δημήτρης, Βλαχοδήμος Δημήτρης.

Το επόμενο Σάββατο, 04/02/17, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.
Το αναβληθέν παιχνίδι με την Ποντιακή Νεολαία Άραχου θα διεξαχθεί εμβόλιμα μετά από τον καθορισμό του από την ΕΠΣΗ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης (54′ Τσιάκος), Σαρακατσιάνος, Μήτσικας, Τσέλιος Κ., Κατσαράκης (61′ Τζιώνας), Ιτσκάρας, Ζιαμπάκας, Τσέλιος Α., Πετρίδης (25′ Βλαχοδήμος), Γαλάνης, Τσιούλης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Βρεττός, Παντριάς, Αθανασιάδης Η., Μηνούδης, Τασίδης, Ταταρίδης (46′ Συμπεθέρης), Σαμαράς (24′ λ.τ. Νασούφι), Σούρλας Δ., Κιρκιλιανίδης, Κίτσας, Ποτουρίδης (46′ Πατατούκας)




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...