Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ 0-3

Μέχρι το 72’ κατάφερε να αντέξει ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα απέναντι στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα, με εύστοχες πάσες και κυκλοφορία κράτησε το μηδέν στην εστία του, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 72’ με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από όλους και μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν και τριπλασίασαν τα γκολ.


Ο Ολυμπιακός Νάουσας ουδέποτε έχει ασχοληθεί με το θέμα των διαιτητών, πιστεύοντας πως είναι περιττό να σχολιάζει καταστάσεις που όλοι γνωρίζουμε και παρ’ όλα αυτά δεχόμαστε. Με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερθεί και για τον σημερινό αγώνα, αλλά θα κρούσει για πρώτη φορά τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας το φαινόμενο «διαιτητές» να διαπραγματεύεται από την ΕΠΣ καλύτερα και δικαιότερα. Οι ομάδες καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να αναδείξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και δεν νοείται το άθλημα να καταπονείται και να αδικείται με τέτοιο τρόπο από ανθρώπους που δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν τιμωρούνται ποτέ για τις λάθος αποφάσεις τους. Τα νέα παιδιά όμως, που αγωνίζονται, τιμωρούνται και αδικούνται για την τεράστια προσπάθειά που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι, δεχόμενοι το αποτέλεσμα αποφάσεων που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Αρνητική η εικόνα του διαιτητή και των εποπτών σε αυτό το παιχνίδι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κεπίσης, Μήτσικας Τ., Σαρακατσιάνος, Τσιάκος, Βλαχοδήμος

Την επόμενη Κυριακή, 19/02/16 ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Διαβατού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιάκος, Μήτσικας Π., Μήτσικας Τ., Κεπίσης, Σαρακατσιάνος, Τσέλιος Κ.(65’ Πετρίδης), Τσέλιος Α.(80’ Σεπιτάνος), Ιτσκάρας, Γαλανός, Τσιούλης, Βλαχοδήμος

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τάσος, Τενεκετζής, Ρίσσου, Μαγγίζης, Μπουρδάνος(73’ Θεοδοσιάδης), Παρθενόπουλος(80’ Γεωργιάδης), Bregu, Παπαδής(70’ Πετγαζλής)

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...