Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ!

Όλοι εμείς στον Ολυμπιακό Νάουσας, πιστεύουμε πως αθλητισμός θα έπρεπε να είναι μέριμνα της πολιτείας.Θα έπρεπε να ξεκινάει από την πολιτεία, να στηρίζεται από την πολιτεία και να αναπτύσσεται από την πολιτεία. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο όσον αφορά την αθλητική παιδεία των παιδιών της πόλης. Οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, είναι η ταυτότητα και η πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου. Ο δήμος θα έπρεπε να φροντίζει έτσι ώστε όλοι οι πολίτες του να αθλούνται με υγιή τρόπο, χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις, προσφέροντας χώρους, υπηρεσίες, χρήματα και διευκολύνσεις στους συλλόγους.   Αυτά είναι τα αυτονόητα.

Φυσικά και τίποτα απ’ όλα αυτά δεν γίνεται, σε μία πολιτεία χρεοκοπημένη και ασφυκτικά περιορισμένη και σε μία τοπική αυτοδιοίκηση που κωφεύει μπροστά στις φωνές των συλλόγων, γιατί ίσως ο αθλητισμός δεν είναι στις προτεραιότητές της. 
Οι γονείς και οι οικογένειες γενικότερα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά και ψυχικά απέναντι στα έξοδα των παιδιών τους. Έτσι, επιλέγουν να απομακρύνουν τα παιδιά από τον αθλητισμό λόγω ανωτέρας βίας. 
Μέσα σε μία τέτοια κοινωνία, οι μόνοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς σε αυτό το κομμάτι είναι οι σύλλογοι. Οι σύλλογοι δεν είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις και φυσικά όλοι όσοι ασχολούνται με αυτούς είναι εθελοντές. Προσφέρουν στην κοινωνία. 
Η έλλειψη οικονομικών πόρων όμως , τους αναγκάζει, να αναζητήσουν χορηγούς ή επιφανείς και εύπορους προέδρους και να εισάγουν αναγκαστικά, το κέρδος και την εξάρτηση απ΄ αυτό, χάνοντας την ουσία και τον σκοπό του αθλητισμού. 
Έχοντας αυτό το σκεπτικό εδώ και αρκετά χρόνια και σεβόμενοι τις αθλητικές επιχειρήσεις που έχουν νόμιμο δικαίωμα να αποσκοπούν στο κέρδος για να επιβιώσουν, ο Ολυμπιακός Νάουσας, ως ΣΥΛΛΟΓΟΣ,  προσπαθεί φέτος να μεταδώσει στα παιδιά τα ιδεώδη του αθλητισμού, μέσα από το ποδόσφαιρο, παρέχοντας στους μικρούς αθλητές, μέσω των  πτυχιούχων και καλά καταρτιζόμενων προπονητών του, ένα αθλητικό πρόγραμμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ευρωπαϊκά πρότυπα προπονήσεων ποδοσφαίρου. 

Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας, φέτος, αλλάζει σελίδα. 

Με δεδομένο τις οικονομικές δυσκολίες που ζούμε όλοι από τη μία πλευρά και την ανάγκη των παιδιών για αθλητισμό, διασκέδαση και εκτόνωση μέσω του ποδοσφαίρου, από την άλλη, ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες του γηπέδου και περιμένουμε όλα τα παιδιά που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο, να έρθουν, να παίξουν, να προπονηθούν … να μάθουν, χωρία καμμιά οικονομική υποχρέωση.
Τα έξοδα της σχολής θα καλυφθούν με άλλους τρόπους, που είναι εφαρμόσιμοι και αυτό θα επιτευχθεί με τη βοήθεια των υπευθύνων της σχολής, αλλά πάνω απ’ όλα των γονέων. Με τη βοήθεια τους, θα χτίσουμε μία ακαδημία ποδοσφαίρου σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις. 
Ελπίζουμε και ευελπιστούμε, όλοι να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια και σιγά σιγά υλοποιείται, για να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συλλόγους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε στην κοινωνία, πως η προσφορά όταν γίνεται με αγάπη, αγκαλιάζει τους πάντες και δίνει το δικαίωμα σε όλους, χωρίς οικονομικές διακρίσεις να αθληθούν και να μορφωθούν αθλητικά. Φτάνει να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν.
Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ. 

Ελάτε κι εσείς να γυρίσουμε μαζί σελίδα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα γήπεδα, χώρους άθλησης , γνώσης, παιχνιδιού και χαράς και όχι χώρους ανεκπλήρωτων προσδοκιών και αναζήτησης εύκολου κέρδους.
Γιατί στα παιδιά μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! 
Μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6936231736. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...