Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 0-2

Το διπλό και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, πήρε ο Ατρόμητος Διαβατού μέσα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό Νάουσας που «κατάφερε» να μην σκοράρει στο παιχνίδι, ενώ θα έπρεπε να είχε σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, όσο όμορφο παιχνίδι και να προσφέρεις, θα φας γκολ και αυτό έγινε σήμερα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας γι’ αυτή τη σεζόν.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Νάουσας στο πρωτάθλημα ξεκινούν στις 1 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Παναγιοπούλας, όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Νάουσας.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Ταχυδρομίδης, Κατσαράκης, Κωστόπουλος, Παπαπέσιος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Γαλανός, Κατσαράκης, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Δ., Ταχυδρομίδης(85' Γιαμαλίδης), Κωστόπουλος(67’ Λίγγος), Κωνσταντινίδης Π., Μαρκοβίτης(82’ Φασούλας), Μουμτζίδης(76’ Σεπιτάνος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ: Πάτρας, Αρβανιτίδης, Ευαγγέλου, Μπερτσίφι, Καμπίσιος(78’ Κουπίδης), Καμπούρης(60’ Ταραποσος, 70’ Δημητριάδης), Χατζηγεωργίου, Κωστογλίδης, Κοντογιάννης, Μπαλτσής, Χρυσάνης

(Οι φωτογραφίες  των αγώνων του Ολυμπιακού Νάουσας, φέτος από την Ειρήνη Μακρή).




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...