Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1-0

Την πρώτη της νίκη πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, αγωνιζόμενη απέναντι στη νεανική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, περισσότερες για τον Ολυμπιακό καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, που αποζημίωσε του φιλάθλους. Το γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Γαλανός στο 40'. 

Οι παίκτες της ομάδας εύχονται περαστικά στον αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να επισκεφθεί άμεσα το νοσοκομείο της πόλης. 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Γαλανός Δημήτρης, Σαράφης Φιλιππος, Πολύζος Τόλης

Την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας με τον Αριστοτέλη Νάουσας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Κατσαράκης, Πολύζος, Χαρατσίδης(74' Μουμτζίδης), Ταχυδρομίδης(18' Μίγγας), Κωνσταντινίδης Π., Κωνσταντινίδης Δ., Τανούσης(68' Μαρκοβίτης, 90' Λίγγος), Σαράφης, Γαλανός

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Νατσάλης, Κιατικίδης, Χατζής, Κουβατζίδης, Φωτιάδης, Χατζηνικολάου(58' Μπραντής), Πουλιώπουλος(84' Σουλιώτης Α), Σουλιώτης Ι., Τσιλώνης(50 Ρηγόπουλος), Καρύδας(62' Χρυσόπουλος), Δήμου


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...