Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ 1-1

Μέσα από τα χέρια του έχασε τους τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στον ΑΣ Πατρίδας.
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 92, δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν από 64’ με γκολ του Κωνσταντινίδη Π.
Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική σε όλο τον αγώνα, πλην του τελευταίου μισάωρου που δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους φιλοξενούμενους να επισκεφθούν τα καρέ τους.
Ξεχωριστή η εμφάνιση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Νάουσας, Σταύρου Νάτσιου που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος, σώζοντας κυριολεκτικά τον Ολυμπιακό από περιπέτειες όταν έπρεπε με την αντίληψή του και την αγωνιστικότητα του.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος Σταύρος, Χαρατσίδης Θεόδωρος, Ταχυδρομίδης Γιάννης.

Την επόμενη Κυριακή και πριν το μεγάλο ρεπό της Α2 κατηγορίας ο Ολυμπιακός επισκέπτεται το γήπεδο της Ραχιάς όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Ράχης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Κατσαράκης, Πολύζης, Χαρατσίδης, Ταχυδρομίδης(89’ Σεπιτάνος), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Βαρβέρης(85’ Μουμτζίδης), Γαλανός, Σαράφης, Τανούσης(65’ Μαρκοβίτης)

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος Ν., Αδαμόπουλος(72’Ουλούκλης), Σιακαβάρας, Γερασιμίδης, Σαμψωνίδης, Κουκλιανώτης, Γκουτιλίκας, Σιδηρόπουλος Θ., Καλαιτζίδης(46’ Καραθάνος), Τσιούχας


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...