Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-3

Έπεσαν κορμιά στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον ΑΟ Μαρίνας και τον Ολυμπιακό Νάουσας, χθες, στο γήπεδο της Μαρίνας.
Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, αφού το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Ολυμπιακό και το δεύτερο στην Μαρίνα που κατάφερε σε 20 λεπτά να "γυρίσει" το παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν ήδη από το πρώτο ημίχρονο ημίχρονο με δύο γκολ από τον Μαρκοβίτη στο 15' και τον Γαλανό στο 29'.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!

Σε τρικούβερτο γλέντι στο καζάνι του Διαμαντάκου μετατράπηκε το τραπέζι που ήθελε να παραθέσει η διοίκηση του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ομίλου, μικρούς και μεγάλους.
Με παρόντες τους γονείς τους, τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους, οι μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές, διασκέδασαν, έφαγαν, και γλέντησαν με την ψυχή τους, σε μια γιορτή λίγο πιο… προσωπική.

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε τουρνουά μετατράπηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι της ακαδημίας του Αστέρα Νάουσας με τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας, αφού πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή και της ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας.
Η ακαδημία του Ολυμπιακού συμμετείχε με τέσσερα τμήματα: Bampini, PreJunior, Junior, Προπαιδικό.
Το γήπεδο του Αγίου Νικολάου γέμισε και πάλι μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και πολλούς γονείς που σε κάθε ευκαιρία χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των παιδιών.
Η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας ευχαριστεί τους προπονητές του Αστέρα Νάουσας αλλά και του Τηλέμαχου Αλεξάνδρειας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...