Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-1

Απόλυτα δίκαιη η σημερινή νίκη του Α.Σ. Πατρίδας απέναντι στον Ολυμπιακό Νάουσας, που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς δομή, χωρίς πάθος και χωρίς θέληση.
Τρωτός και αδύναμος, δέχτηκε ένα γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα και φάνηκε να παράτησε το ματς.  
Η ομάδα της Πατρίδας το ήθελε περισσότερο και το κέρδισε με τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο σημερινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΙΑΚΟ, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σεπιτάνος, Μπρούκι, Χαρατσίδης, Ταχυδρομίδης.

Την επόμενη Κυριακή, 11/03/18, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Εθνικό Ράχης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Πολύζης(46’ Λίγγος), Μήτσικας, Γεωργιάδης(79’ Μουμτζίδης), Καντσάδης(76’ Φασούλας), Σαράφης, Χαρατσίδης, Μπρούκι, Ταχυδρομίδης, Σεπιτάνος, Βαρβέρης(64’ Μαρκοβίτης)

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ: Παπαδόπουλος, Γερασιμίδης, Σιακαβάρας, Κουκλιανιώτης, Γκουτζιλίκας(86’ Χωραφίδης), Σαμψωνίδης, Καστανάκης, Σιδηρόπουλος(85’ Ουλούμης), Αδαμόπουλος(46’ Ορφανίδης), Λάζος(76’ Τσιούχας)













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...