Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Με ένα γκολ μόλις στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού και ένα γκολ στο 6ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Νάουσας ηττήθηκε σήμερα από την Ελπίδα Μονοσπίτων δίκαια και έχοντας εκτός, κάποιους από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας.
Πολύ μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς μεγάλες φάσεις και χωρίς ρυθμό, δέχτηκε το γκολ γρήγορα, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί κι άλλο.

Πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, με τις επιλογές των αλλαγών της ομάδας να είναι πετυχημένες από τον προπονητή, βελτίωσε την απόδοσή του, κυκλοφόρησε την μπάλα και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η εμπειρία των παικτών της Ελπίδας φάνηκε να χειρίζεται το παιχνίδι προς όφελος των γηπεδούχων και τελικά να παίρνουν το ματς.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Ταχυδρομίδης Γιάννης, Αλαίτσης Σάκης.

Την επόμενη αγωνιστική ημερομηνία, ο Ολυμπιακός θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Μήτσικας, Πολύζης, Σαράφης(75’ Ταμπακιάρης), Μουμτζίδης(56’ Αλαίτσης), Μπρούκι, Ταχυδρομίδης, Γεωργιάδης(59’ Μακρής), Βαρβέρης(65’ Κουτσουπιάς), Καντσάδης, Σεπιτάνος

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: Χωλόπουλος, Τσαλίλης, Τρούπκος, Ματάτης(78’ Μίλης), Παπαδόπουλος, Μπουρδάνος, Μηνόπουλος(71’ Τσαλίλης), Στεργιόπουλος(68’ Μηνάς), Μονόσμπαλης, Κώτελης, Ζούρας(59’ Μαγγίζης)



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...